Scroll to top
cs en

Soubory Cookies

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s užitím cookies. Můžete je vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči. Nicméně pokud tak učiníte, můžete být nuceni nastavovat některé volby manuálně pokaždé, když navštívíte stránky, a některé služby a funkce nemusí fungovat.

Vaše osobní údaje zpracováváme jen pro jasně stanovené účely, jejichž přehled najdete právě v této části webu. Bez vašeho souhlasu nebudeme vaše osobní údaje zpracovávat k žádným jiným účelům.

IP adresa a soubory cookies

Bez vaší IP adresy se neobejdeme, jinak bychom vám nedokázali zobrazit náš web. Vaši IP adresu také uchováváme společně s datem přístupu na web v přístupovém logu, a to jen za účelem bezpečnosti našeho webu. Vaše IP adresa bude v přístupovém logu uložena 180 dní, poté je automaticky smazána.

Technické a preferenční cookies

Díky těmto cookies si náš web pamatuje například jazyk, který jste si zvolili. Tyto cookies nezpracovávají žádné osobní údaje a používáme je výhradně k tomuto účelu. Tato cookies jsou ve vašem webovém prohlížeči uložena do momentu, než cookies vymažete.

Analytické cookies

Využíváme několik analytických nástrojů, pomocí kterých sledujeme, jak náš web funguje:

  • Google Analytics pro měření webové návštěvnosti
  • HotJar pro zjištění, zda je používání našeho webu pro návštěvníky intuitivní
  • Cookie Google Analytics je uchovávána maximálně po dobu dvou let od poslední návštěvy našeho webu, cookie HotJar po dobu jednoho roku od vaší poslední návštěvy.

Do obou nástrojů odesíláme výhradně anonymní data, která nelze jakkoliv spojit s vámi.

V případě, že nám k tomu udělíte souhlas, využíváme také tyto služby:

Personalizační cookies

Abychom vám používání webu co nejvíce usnadnili, sbíráme (ale až poté, co nám k tomu udělíte váš souhlas) během vaší návštěvy informace o stránkách, které jste si u nás zobrazili. Díky tomu vám příště můžeme zobrazit relevantní obsah nebo vás rovnou navést k tomu, co hledáte. Personalizační cookies jsou uchovávána ve vašem prohlížeči do momentu, kdy vymažete cookies.

Reklamní cookies

Díky reklamním cookies vám můžeme zobrazovat relevantní reklamu, ale jen poté, co nám k tomu udělíte váš souhlas. Konkrétně na našem webu používáme cookies reklamních služeb Google AdWords, DoubleClick, Facebook Ads, Sklik, AppNexus a Rubicon. Informace o fungování těchto cookies naleznete na stránkách jednotlivých poskytovatelů.

Jak uplatnit vaše práva

Vezměte, prosím, na vědomí, že dle GDPR máte právo:

  • požadovat od nás informace o zpracovávání osobních údajů,
  • na přístup ke svým zpracovávaným osobním údajům, jejich opravu, výmaz nebo omezení jejich zpracování,
  • vznést námitku proti zpracovávání osobních údajů,
  • odvolat svůj souhlas se zpracováváním osobních údajů,
  • obrátit se na nás nebo dozorový Úřad pro ochranu osobních údajů v případě pochybností o dodržování našich povinností v souvislosti se zpracováváním osobních údajů

S výše uvedenými požadavky se můžete obrátit na adresu info@wmcgrey.cz, telefon nebo osobně na adrese Plynární 1617/10, Praha 7, 170 00.

Udělený souhlas můžete odvolat dle postupu uvedeném v textu příslušného souhlasu se zpracováním osobních údajů.